AĞRI / PATNOS - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Adres
CAMİ MAH. MİHRALİ KILIÇ (1210) SK. AĞRI PATNOS CUMHURIYET ORTAOKULU BLOK NO: 55 PATNOS / AĞRI
KURUMDA ÖNDER EĞİTİMDE ÖRNEK ÖĞRETİMDE ÇAĞDAŞ
Misyon
Atatürk ilke ve devrimleri temelinde çağdaş ,laik, demokratik eğitim sunmak. Değişip gelişen bilgi dünyasına ayak uydurabilmek için ,bir örgüt kültürü içinde sürekli öğrenilebilen bireyler yetiştirmek. Bireyleri heyecanlı ,dinamik ve uyumlu kılan ortamlar oluşturarak örgüt motivasyonunu sürekli arttırmak. Çağdaş bilimsel kurumlarla , sivil toplum örgütleri ile işbirliği yaparak , öğrencilerin bilgi beceri ve yetenekleri doğrultusunda gelişmeleri sağlamak. Türk Milletini çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı, seçkin bir ortağı yapma amacına ulaşmak için Cumhuriyet Ortaokulu olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmektir.
Başarılar
2018 yılında düzenlenen bilgi yarışmasında okulumuz ortaokullar düzeyinde ilçe birincisi olmuştur.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim (Sabahçı)
Yaya
Yerleşim Yeri
Okulumuz ilçe merkezinde çarşı merkezinde olan bir okuldur. Adres: Cami Mahallesi Eski Merkez Camii yanı Patnos/AĞRI